Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Studeren bij NHA

student 4

Studeren bij NHA Caribbean

De NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. De afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Sinds 2014 is NHA actief in de Caribbean onder de naam NHA Caribbean.

Bij NHA Caribbean studeert u thuis, in uw eigen tempo met online studie- en huiswerkbegeleiding van uw privédocent. NHA Caribbean levert thuisstudies op Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Examens vinden plaats op Aruba, Bonaire en Curaçao. 

 

NHA-Opleidingswinkel

Op Curaçao is ons regiokantoor en de NHA-opleidingswinkel gevestigd. U kunt bij ons in alle rust het lesmateriaal doornemen en u laten adviseren door onze ervaren opleidingsconsulenten. Honderden opleidingen en cursussen liggen voor u klaar en indien de opleiding van uw keuze op voorraad is, kunt u vandaag nog met uw studie beginnen! Onze opleidingswinkel is gevestigd aan de Scharlooweg 75, Curaçao. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. 

 

Over NHA: een vertrouwde naam in opleidingen

NHA is een onderwijsinstantie met ruim 80 jaar ervaring. Bij NHA bent u verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service. Bovendien profiteert u bij NHA van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het Koninkrijk. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van het gezaghebbende instituut Millian. Van de 248 beoordeelde opleiders eindigde de NHA op de 1e plaats. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA! 

 

Starten kan op iedere dag van het jaar

U kunt met onze opleidingen en cursussen starten wanneer u wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt voor al onze opleidingen. Vandaag inschrijven betekent direct starten met uw opleiding! 

 

U bepaalt zelf uw eigen studietempo

Een opleiding van de NHA is bijzonder efficiënt. U bepaalt zelf uw studietempo, u studeert comfortabel thuis en wanneer het u uitkomt. Een NHA-opleiding is daardoor heel goed te combineren met een fulltime baan en een druk gezinsleven. U mag tot vijf jaar lang gebruik maken van onze online leeromgeving en docenten. 

 

Online studiebegeleiding

Na inschrijving en betaling ontvangt u het complete lesmateriaal. Uw huiswerkopgaven kunt u aan het eind van iedere les via internet naar uw eigen privédocent sturen. Uw docent kijkt de opgaven na en voorziet deze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Al onze docenten zijn volledig bevoegd en hebben jarenlange praktijkervaring. 

 

Examens

Nadat u uw opleiding heeft afgerond kunt u examen gaan doen. Onze examens vinden plaats op Aruba, Bonaire en Curaçao en worden afgenomen door ICE Caribbean. Wilt u meer informatie ontvangen over onze examens? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +5999 4617466 of maak gebruik van ons contactformulier. 

 

Examengarantie

Mocht u niet slagen voor het eerste examen dan wordt u door de NHA gratis opgeleid voor het volgende theorie-examen. U mag opnieuw uw huiswerk insturen en gebruik maken van de online studiebegeleiding van uw privédocent. 

 

 

Overige informatie

Maak een keus uit één van onze 450 opleidingen en start vandaag nog met uw opleiding!